Založ si blog

Smrtiaca biologická zbraň: Washington vytvára smrtiaci vírus

 

 

 

1. Odstránenie prirodzenej ľudskej ochrany

S aktívnou podporou zo strany vlády Spojených štátov a Holandska, skupina holandských virológov na Erasme Medical Center v Rotterdame vyvinula jeden z najničivejších vírusov, ktorý ľudstvo kedy poznalo.

Vedci, či zločinci, kvalitatívne zvýšili nákazlivosť vírusu H5N1 (vtáčej chrípky) prostredníctvom indukovaných mutácií. Pôvodný vírus sa najprv objavili v roku 1997 v Hong Kongu. Vírus mal vysokú úmrtnosť pri vtákoch, ale mal dva blahodarné účinky na človeka:

a) Zvyčajne nedokázal infikovať človeka

b) Obvykle infikovaní ľudia neprenášali nákazu na ďalších ľudí. Výskumný tím z Erasmu Medical Center v čele s virológom Ronom Fouchierom / na obrázku / , bol zodpovedný za odstránenie tejto prirodzenej ochrannej bariéry pre ľudstvo.

 

2. Washington financoval smrtiaci vírus

 

H5N1 je vo svojej prírodnej forme extrémne smrtiaci organizmus. Viac ako 50 percent ľudí, ktorí sa nakazia, zomierajú. V porovnaní v rokoch 1918-1920 pandémia chrípky, ktorá zabila asi 30 miliónov ľudí, mala smrtiace účinky  len pre dve percentá pacientov. Vďaka financovaniu z Národného inštitútu zdravia, USA (US National Institutes of Health, NIH), prebiehal vyše sedem ročný výskum skúmania chrípky a so súhlasom vlády Holandska a Centers for Disease Control (Centers for Disease Control, CDC), Erasmus Medical Center postavil špeciálne laboratórium, v ktorom  Fouchier prevádzal úpravy na smrtiacom víruse.

 

3. Zastaviť biologickú evolúciu

Po navodení mutácií v pôvodných piatich H5N1, dovezených zo Škandinávie, použil Fouchier na skúmanie chrípky  „zvierací model“. Voľba na vyšetrovanie chrípky padla na fretku. Infikoval ich dýchacie cesty s patogénom a neskôr s nosovými sekrétmi chorých zvierat infikoval iné fretky. Časté opakovania operácií priniesli v júli 2011 veľký „úspech“ tímu. To čo v priebehu času  nedokázala biologická evolúcia u H5N1, dokázal Fouchier a jeho tím v laboratóriu. „Fouchier Virus“ alebo „vírus Rotterdam“, by mohol byť prenosný  vzduchom, čím by infikoval cicavce.

4. Smrtiaci biologická zbraň

Umelo zvyšovať nákazlivosť patogénov, ako pri mimoriadne virulentnej forme H5N1,  je samozrejme trestný čin, v skutočnosti zločin proti ľudskosti. Odôvodnenie Fouchierovho tímu, že tieto mutácie môžu nastať prirodzene a pre prevenciu je najlepšie poznať mutačné mechanizmy,  je absurdné. Je zrejmé, že nárast vírusovej nákazy je evolučná možnosť, ale:

 

a) Žiadna evolučná logiku nestanovuje, že v skutočnosti musí byť táto možnosť realizovaná

 

b) Ak dôjde k mutácii, tá môže prirodzene prebehnúť  viacerými spôsobmi, ktoré nemožno predvídať vopred.

 

Nieje to pre nás argument, lebo nijak to nevyvracia naše podozrenie, že Fouchierov vírus nemá slúžiť ako biologická zbraň. Logickým krokom tohto výskumu je, že skupina bola schopná postaviť monštrum, na ktoré sa im podarilo objaviť aj protilátku. S takou to protilátkou môže patogén  skvele  vstúpiť do arzenálu biologických zbraní v Pentagone.

 

5. Čína: šanca a príležitosť

Skutočnosť, že  pôvodné H5N1 bolo prvýkrát nájdené v Číne, ktorú Washington označil za hlavného nepriateľa so záujmami ovládnuť svet, je asi náhodná udalosť. Genocídne vlády v USA napr. použili prvýkrát v histórii / a zatiaľ aj posledný /   atómové bomby na civilné obyvateľstvo v Hirošime a Nagasaki, čo je akt proti ľudskosti. Vývoj zbraní a vojenský kyberpriestor vybudovaný medzi Indiou a Indonéziou, Japonskom, Kóreou, Čínou a Ruskom sa dá zničiť ťažko — no je tu skvelá príležitosť biologickej vojny…

 

WHO má obavy z výskumu zmutovanej vtáčej chrípky. Viac tu:

http://www.zzz.sk/?clanok=11695

 

 

Napísal: Heinz Dieter

 

Zdroj: www.aporrea.org

 

Preložil Miroslav Pomajdík

Nie je múr, ako múr. . . Alebo ako sú kapitalistické múry a ploty predsa „demokratickejšie“ a „slobodnejšie“, ako tie komunistické. . .

16.11.2019

Dnešná kapitalistická politická reprezentácia posledné dni vo veľkom oslavuje pád berlínskeho múra. Hovoria o tom, že komunisti stavali múry, ploty, ktoré rozdeľovali ľudí. Pri výročí pádu berlínskeho múru hovoria o tom, ako už nikdy nemôžu ploty a múry vznikať na hraniciach štátov, že múry a ploty sú symbolom komunistov, neslobody a podobne… Na začiatok si [...]

Nevytŕčaj z radu, máme pre teba metál: Čaputová a jej politická kultúra v praxi …

13.08.2019

Posledná masovo medializovaná správa o odovzdaní “prestížnej ceny“ za politickú kultúru Čaputovej ma už naozaj nenechala chladným. Hovorí sa, že politikovi na novom poste treba nechať aspoň prvých 100 dní a potom začať s prvým hodnotením jeho práce. Práve to, že Čaputová ani nestihla vyvetrať v paláci Kiskov “smrádek“ a už dostala medzinárodnú cenu za [...]

Nech vedenie U. S. Steelu okreše svoje rozprávkové platy a vývoz zisku do USA a zastaví prepúštanie 2 500 pracujúcich: Alebo ako si primátor Polaček pohrkútal s vedením fabriky…

26.07.2019

U.S. Steel Košice oznámil, že do roku 2021 prepustí okolo 2 500 zamestnancov. Vedenie podniku narieka, že problémom je lacná ocel hlavne z Číny, emisné kvóty, či pridrahé energie na Slovensku. Oficiálne stretnutie s vedením podniku absolvoval primátor Košíc Polaček, nakoľko ako povedal: „chcel mať informácie o stave fabriky som chcel mať z prvej ruky, preto som sa stretol [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 876833x
Priemerná čítanosť článkov: 11387x

Autor blogu

Kategórie