Založ si blog

Teroristický útok vo Francúzsku a falošné nariekanie, alebo ako majú životy iných väčšiu cenu

10426195_850856764957969_5470262047861105064_nUrčite ste väčšina z vás zaznamenala teroristický útok vo Francúzsku na redakciu novín Charlie Hebdo, pri ktorom prišlo o život niekoľko ľudí. Tento čin, ku ktorému sa prihlásili radikálni islamisti bol naozaj strašný a zbabelý a plne ho odsudzujeme. Spustila sa vlna solidarity s obeťami a do Francúzska sa vybralo kondolovať svoju sústrasť aj množstvo svetových politikov. Ako nám odhalilo niekoľko novinárov, “truchliaci” politici sa údajne postavili na čelo miliónoveho davu, no akosi boli od  toho davu vzdialení poriadnu diaľku a chránení množstvom ochrankárov, takže si vlastne vytovrili vlastný minipochod. Samozrejme tu išlo o pokrytecké využitie politického kapitálu z tak traumatizujúcej udalosti.

 

Na pochode sa zúčastnil aj masový vrah izraelský premiér Netanyahu, ukrajinský prezident Porošenko, či ďalší vojnoví štváči, ktorí majú na rukách krv ako Sarkozy, Cameron…Nemusíme pripomínať ich vojenské angažovanie sa v krvavých konfliktoch v Sýrii, Lýbii, Afganistane, Iraku…, kde vďaka ich destabilizácii a priamemu zapojeniu zahynuli už státisíce ľudí…

 

Ako Západ stvoril islamských fanatikov

 

Ako vždy pri takýchto udalostiach, hneď sa začne xenofóbne hádzanie moslimov do jedného vreca, demagógia kolektívnej viny stále žije a horí. To že Francúzi kolonizovali a vykorisťovali celé storočia moslimské krajiny a týmto si sami spôsobili tento problém, o tom sa taktne pomlčí. Naozaj pokrytectvo aké sa len tak nevidí, keď si uvedomíme, že práve Francúzsko bolo jedným z najväčších podporovateľov líbyjských a sýrskych rebelov, ktorí sa vyznačujú obrovským islamistickým fanatizmom. Vlastnými zbraňami vyzbrojovali veľakrát takých šialencov, ktorí stále snívajú o veľkom svetovom kalifáte, ktorý treba samozrejme vybojovať so zbraňou v ruke a povraždiť pri tom čo najviac neveriacich psov.

Tým pádom podľa nového protiteroristického zákona by mali byť najprv vo Francúzsku súdení podľa vlastných zákonov predstavitelia francúzskej vlády, lebo títo všetci schválili a celý čas podporovali islamských fanatikov v Líbyi,Sýrii, Iraku… Povedzme si však na rovinu, keď tí islamistickí fanatici budú posielať ropu a dovolia sprivatizovať Francúzom nerastné bohatstvo ich krajiny, tak čert to zober, nech si tam robia čo chcú…to predsa už nieje naša starosť, doláriky tečú a tie nesmrdia, aj keď sú od samotného diabla.

Tragikomické bolo sledovať, ako spolu pochodujú a trúchlia palestínsky prezident Abbás a izraelský premiér Netanyahu, ktorý ešte pred nedávnom nariadil bombardovanie Gazy, kde zahynulo skoro 3 000 Palestínčanov, väčšinou civilistov a to nehovoríme o minulých vojnových útokoch a genocídnej izraelskej politike, ktorú tak dokoale riadi Netanyahu a ktorému padli za obeť tisíce Palestínčanov.

 

O obete z Donecka a Luhanska sa nikto nezaujíma

 

Ako som spomínal, v dave sa objavil aj masový vrah ukrajinský mäsiar alias prezident Porošenko, ktorý rozhodne nemohol chýbať vo veľkej rodine vojnových štváčov. V jeho krajine nariadil hanebnú vojenskú intervenciu, pri ktorej zahynulo už približne 5 000 ľudí. Celá Európa plače nad obeťami z Francúzska, no tisíce mŕtvych na Ukrajine v Donbase ich necháva chladnými. Porošenko je figúrka v rukách svetových kapitalistických hráčov, ktorá tancuje ako oni pískajú a tak sú samozrejme všetci hluchí a slepí a tak môže veselo pokračovať masové zabíjanie priamo na našom kontinente a nám doslova za humnami…

Na Ukrajine sa šíri smrť, fašizmus, násilie, nenávisť, vyše milióna ľudí opustilo už svoje domovy a utekali do Ruska, nie na Západ, aké zaujímavé… To čo sme mohli vidieť pri pochode týchto svetových a európskych potentátov bolo to, ako verejne pohŕdajú  životom, že ľudský život obyvateľov Donbasu, či Sýrii, Iraku, Lýbii… pre nich nič neznamená a tak ako cvičené opice pochodujú a ukazujú svoj “žiaľ“, no súčasne už premýšľajú, v akej krajine rozpútajú ďalšie smrtiace peklo, ako zvrhnú ďalšieho “zlého“ diktátora, či režim, ktorý sa nehodí do ich špinavej hry na ovládnutie našich životov.

Ich krvilačná politika v moslimských krajinách stvorila nové generácie fanatikov a organizácií ako Islamský štát, destabilizovala prosperujúce krajiny, rozpútala v nich teror, hnev a násilie a tak spôsobila, že milióni obyvateľov musia utekať zo svojich domovov a ich cesty mieria samozrejme aj do Európy.

Keď náhodou budete počúvať od európskych lídrov a im podobných o slobode, demokracii a humanite tak sa radšej postavte od nich o kúsok ďalej, lebo ten závan z ich slovných exkrementov by vás mohol aj zabiť. Meč stále kolíše nad našimi hlavami a stína tých, čo sa dovolia vystrčiť zo stáda, ja sa však pýtam do kedy??!!

Miroslav Pomajdík- podpredseda Vzdoru- strany práce

 

 

Nie je múr, ako múr. . . Alebo ako sú kapitalistické múry a ploty predsa „demokratickejšie“ a „slobodnejšie“, ako tie komunistické. . .

16.11.2019

Dnešná kapitalistická politická reprezentácia posledné dni vo veľkom oslavuje pád berlínskeho múra. Hovoria o tom, že komunisti stavali múry, ploty, ktoré rozdeľovali ľudí. Pri výročí pádu berlínskeho múru hovoria o tom, ako už nikdy nemôžu ploty a múry vznikať na hraniciach štátov, že múry a ploty sú symbolom komunistov, neslobody a podobne… Na začiatok si [...]

Nevytŕčaj z radu, máme pre teba metál: Čaputová a jej politická kultúra v praxi …

13.08.2019

Posledná masovo medializovaná správa o odovzdaní “prestížnej ceny“ za politickú kultúru Čaputovej ma už naozaj nenechala chladným. Hovorí sa, že politikovi na novom poste treba nechať aspoň prvých 100 dní a potom začať s prvým hodnotením jeho práce. Práve to, že Čaputová ani nestihla vyvetrať v paláci Kiskov “smrádek“ a už dostala medzinárodnú cenu za [...]

Nech vedenie U. S. Steelu okreše svoje rozprávkové platy a vývoz zisku do USA a zastaví prepúštanie 2 500 pracujúcich: Alebo ako si primátor Polaček pohrkútal s vedením fabriky…

26.07.2019

U.S. Steel Košice oznámil, že do roku 2021 prepustí okolo 2 500 zamestnancov. Vedenie podniku narieka, že problémom je lacná ocel hlavne z Číny, emisné kvóty, či pridrahé energie na Slovensku. Oficiálne stretnutie s vedením podniku absolvoval primátor Košíc Polaček, nakoľko ako povedal: „chcel mať informácie o stave fabriky som chcel mať z prvej ruky, preto som sa stretol [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 77
Celková čítanosť: 878143x
Priemerná čítanosť článkov: 11404x

Autor blogu

Kategórie